Rasmus Houlind saxo.com

Rasmus Houlind udgav sin bog selv – og det blev en succes

Drømmer du om at skrive og udgive en bog? Eller overvejer du det måske bare? Rasmus Houlind havde længet gået rundt med en god idé til en fagbog, der manglede på markedet, og en dag besluttede han sig for at gøre noget idéen. Han besluttede sig for at skrive Hvis det handler om mig, så køber jeg. Rasmus Houlind valgte at stå for hele processen selv og udgive bogen gennem Saxo Publish – og det blev en stor succes. 

Rasmus Houlind arbejder til daglig som Chief Strategy Officer i virksomheden Agillic, der arbejder med Marketing Automation. Og med udgivelsen af Hvis det handler om mig, så køber jeg! kan han nu også skrive forfatter på CV’et. Det er sin faglige viden inden for marketing, som Rasmus Houlind har arbejdet ud fra, når han i bogen dykker ned i marketingbegrebet “Omnichannel Marketing”. 

Rasmus Houlind: "der er autoritet i at have skrevet en fysisk bog."

Hvad kan man gøre for sin bog som selvudgiver?

Allerede inden udgivelsen af Hvis det handler om mig, så køber jeg! var en fjerdedel af oplaget solgt til leverandører. Det betød, at før bogen overhovedet blev sat til salg, var alle omkostninger i forbindelse med udgivelsen dækket. Bogen har haft sine økonomiske fordele, men den har også givet et boost til Houlinds faglighed og karriere.

På Saxo Publish’ hjemmeside kan du læse og se hele interviewet med Rasmus Houlind. Her fortæller Rasmus Houlind om sit arbejde med at skrive og udgive Hvis det handler om mig, så køber jeg!. Rasmus Houlind fortæller blandt andet om alle de tiltag, han gjorde i forbindelse med udgivelsen. Du finder interviewet lige her: Portræt af Rasmus Houlind

Saxo Publish: udgiv din bog selv

Med Saxo Publish kan du med få klik udgive dit manuskript som bog til Saxo.com. Det er helt gratis, og du beholder alle rettigheder til din udgivelse. Du kan læse meget mere om, hvordan du udgiver gennem Saxo Publish her: Saxo Publish.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Pårævede felter er markeret med *