Karin Slaughter

Hele verden læser Karin Slaughter

Med over 35 millioner solgte bøger på 32 sprog er amerikanske Karin Slaughter blandt verdens mest læste og populære krimiforfattere. Netop nu er Karin Slaughter aktuel med krimien Den gode datter, der har fået fantastiske anmeldelser. Og i morgen, tirsdag den 10. oktober, kan du chatte med Karin Slaughter på vores facebookside.

Forfatterchat med Karin Slaughter

Fra kl. 10, i morgen den 10. oktober, kan du stille dit spørgsmål på det billede, vi lægger op lige her. Og kl. 20 -21 besøger Karin Slaughter profilen og er klar til at svare på spørgsmål. 

Når du stiller et spørgsmål, som deltager du samtidig i konkurrencen om et eksemplar af Den gode datter. Hvad vil du spørge Karin Slaughter, en af verdens største krimiforfattere, om?

I´d follow her anywhere
Gillian FLynn
Jeg kan kun sige én ting: LÆS Karin Slaughter
Sara Blædel

Krimiforfatteren der hedder Slaughter til efternavn

Har du lagt mærke til krimiforfatteren med efternavnet Slaughter? Ja, den er god nok. Slaughter er Karins rigtige efternavn. Hun hedder Slaughter til efternavn og skriver krimier, der indeholder makabre mord og udforsker de mørkeste sider af menneskets psyke.
Karin Slaughter kommer fra USA, og hendes krimier er blevet læst siden 2001, hvor hun debuterede med Blindsighted.

Siden debuten i 2001 er det blevet til mange flere bøger og endnu flere læsere. Karin Slaughters bibliografi tæller nemlig 26 udgivelser, som er blevet oversat til 35 sprog. Og med 35 millioner solgte bøger er Karin Slaughter en af verdens mest læste krimiforfattere. Karin Slaughter er kendt for sine velresearchede fortællinger med veldrejede plot, der ofte beskæftiger sig med den dysfunktionelle familie og sit talent for personkarakteristikker. Det er noget af dét, der adskiller Karin Slaughter fra andre krimiforfattere.

Sara Linton og Will Trent mødes

Noget af det der også gør Karin Slaughters krimiforfatterskab unikt, er, at hun skriver sine to serier sammen. Serien Grant County foregår i den fiktive by Heartsdale, Georgia, som er en del af det fiktive Grant County. Serien bliver fortalt fra de tre hovedpersoners synspunkt: Sara Linton, der er byens børnelæge og deltids retsmediciner, hendes eksmand, Jeffrey Tolliver, der er politichef og detektiven Lena Adams. Serien består af bøgerne: Blindsighted, Kisscut, A faint Cold Fear, Indelible, Faithless og Beyond Beach. Will Trent Serien foregår i Atlanta og handler om Will Trent, hans partner Faith Mitchell og Angie Polaski. Triptych og Fractured er de to første bøger i serien. Senere, bliver Sara Linton fra Grant County serien skrevet ind i serien og hun optræder i Undone, Broken og Fallen.

Aktuel med DEN GODE DATTER

Karin Slaughter at her very best. It is wonderfully written and unexpectedly touching.
Huffington Post
Mørke sandheder og hemmeligheder kommer op til overfladen i denne page-turner, der kryber under huden på læseren. 
Camilla Läckberg

Karin Slaughter vil gerne redde bibliotekerne

Hver lørdag tog Karin Slaughters mor Karin Slaughter med på biblioteket, hvor de kiggede hylderne igennem, indtil de havde fundet lige den bog, de ikke vidste, de ledte efter. Lørdagene på biblioteket var vigtige for Karin Slaughter, og hun siger, at nogle af de interesser hun har som voksen kommer fra biblioteket og bibliotekarene, der præsenterede hende for bøger som barn. Karin Slaughters loyalitet over for biblioteket er i dag lige så stærk, som da hun var barn og besøgte det hver lørdag.
Derfor har Karin Slaughter startet projektet Save The Libraries der samler penge ind til the DeKalb County (Georgia) Library Foundation.

Mere om Karin Slaughter

Like Karin Slaughter på Facebook

Karin Slaughter er på Facebook, hvor hun har en forfatterprofil, der er fuld af humor, kattevideoer og andet godt. Og så er hun venner med Sara Blædel, der også dukker op på profilen indimellem, som da de to mødtes, da Karin Slaughter var i København – du kan se billedet og Karin Slaughters profil lige her.

Vil du læse mere om Karin Slaughter?

Ovre hos vildmedkrimi.dk kan du læse Anne-Marie Vendlers anbefaling af Karin Slaughters forfatterskab.
Karinslaughter.com er Karin Slaughters egen hjemmeside, hvor du kan læse interviews og meget mere om hende og hendes bøger.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Pårævede felter er markeret med *