Velkommen til Saxo Inspiration

Det hele startede i den fysiske boghandel på Østerbro i København, som senere begyndte at sælge bøger via nettet. Bøgerne blev pakket og sendt fra boghandlens kælder. Saxo blev til, Saxo blev Danmarks første og største online boghandel.

I dag har vi mere end 15. mio. titler. Vi sælger både den gode gamle bog af papir, e-bøger, lydbøger og så giver vi dig mulighed for at udgive din egen bog. Derudover arrangerer vi events, skrivekonkurrencer og meget mere. Vi sælger ikke kun bøger – vi arbejder ud fra mantraet: sæt ordet frit.

Det er verdens bedste job at kunne sælge bøger til den nye studerende, chefen, som vil lære nyt, faren, der elsker kogebøger, moren, som hører den ene krimi efter den anden og teenageren, der har læst alle de bogserier, som vi andre ikke kender endnu.

Vi arbejder online, og det vi vil gerne udnytte mere, end vi har gjort tidligere. Vi kan nemlig mødes med jer, læserne, uanset om I bor i Jylland, København eller måske i Udlandet. Derfor lancerer vi i dag dette inspirationsunivers. Så vi kan snakke om bøger og alt dét, der inspirerer dig og mig og os alle sammen til at sætte ordet frit.

Vi glæder os.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Pårævede felter er markeret med *